Abonneren  Inloggen

Eerste Mutoh XpertJet 1462UF A1+ Flatbed printer geïnstalleerd in Nederland

28 november 2023

Stravers Promotions is al 40 jaar een gespecialiseerde groothandel in relatiegeschenken. In Ulft heeft het bedrijf een in-house printafdeling voor op maat gemaakte relatiegeschenken en gadgets. Onlangs werd er de allereerste Mutoh XpertJet 1462UF A1+ formaat UV LED flatbed direct-to-object printer in Nederland geïnstalleerd.

Door de groeiende vraag naar gepersonaliseerde relatiegeschenken én de behoefte aan snelle levertijden stond Stravers Promotions voor uitdagingen met betrekking tot de productiecapaciteit.  Aanvankelijk overwoog het bedrijf om meerdere kleinere direct-to-object printers aan te schaffen om zo de productiecapaciteit en efficiëntie te verhogen.

Na een grondige demonstratie, inclusief een productietest van een dag in het demonstratiecentrum van Mutoh Europe in België, was de onderneming overtuigd dat de nieuwe XpertJet 1462UF van Japanse makelij het beste voldeed aan de behoeften.

Met het nieuwe Mutoh toestel kunnen Stravers Promotions en dochteronderneming Bedrukken.nl hun digitale printproductiecapaciteit aanzienlijk vergroten. Zoals voor het personaliseren en direct bedrukken van een breed assortiment gadgets en relatiegeschenken (tot een dikte van 15 cm), inclusief producten waarbij lasergraveren/-snijden wordt gecombineerd met direct printen.

Foto boven: Joeri Wagensveld (UV-specialist) en Bram van Raaij (Grafisch vormgever) van Stravers Promotions


Geen nieuws missen?

Ontvang wekelijks de gratis nieuwsbrief van PRINTmatters