Abonneren  Inloggen

CEO Erwin van Luit vertrekt bij Roularta Media Nederland

22 mei 2024

Erwin van Luit vertrekt per 1 juli bij Roularta Media Nederland, uitgever van titels als EW, Plus Magazine, delicious., Happinez en Flow. Dat meldt het mediabedrijf in een persbericht. Van Luit is er sinds 2017 CEO. Hij leidde New Skool Media, dat drie jaar geleden onderdeel werd van het Belgische Roularta Media Group.

Van Luit vindt het na zeven jaar tijd om zijn blik te verruimen. ‘Roularta Media Nederland staat er heel goed voor en heeft een uitermate stevige marktpositie op de magazine-markt. De gewenste internationale samenwerking en kruisbestuiving met de Belgische activiteiten heeft een goede vorm gekregen, daarnaast zijn de recente overnames en integratie van de voormalig WPG-titels Happinez, Yoga by Happinez, Psychologie Magazine goed verlopen en datzelfde geldt voor de overnames van Flow (ex-DPG) en sportmerk Helden Magazine. Ook staat er een sterke strategie, die Roularta Media Nederland toekomstbestendig maakt. Ik ben er ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren met alle collega’s bereikt hebben en weet zeker dat deze successen in de toekomst een goed vervolg zullen krijgen.'

Xavier Bouckaert, CEO van Roularta Media Group: ‘Wij zijn Erwin zeer dankbaar voor zijn bijdragen aan het succes en de marktpositie van Roularta in Nederland. De integratie na de overname, en de genoemde acquisities zijn prestaties waar we vol trots op terugkijken. Heel jammer dat Erwin heeft besloten zijn loopbaan buiten Roularta voort te zetten. Ik wens hem daar alle succes bij.’

Voorlopig worden de CEO-taken bij Roularta Media Nederland waargenomen door de huidige CFO, Lars Duurinck.

Bron en foto: Roularta Media Nederland


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief